Mijn eigen Volkswagen Polo!

Heerlijk eindelijk rondrijden in mijn eigen Volkswagen Polo, een heerlijke auto en ik droom er al een tijdje van. Het is fijn om je eigen auto te hebben, niet te hoeven delen met anderen. Ik kan nu gaan en staan waar ik wil en ben niet meer van anderen afhankelijk om mij ergens naar toe te brengen. Een fijn moment waar ik ook erg trots op ben en volop van geniet.

Rijbewijs binnen, auto ook!

Een tijdje geleden heb ik mijn rijbewijs gehaald en wat denk je? Natuurlijk meteen een eigen auto kopen. Ik had er al een op het oog, maar eerst moest ik mijn rijbewijs binnen hebben. Ik heb gelest in een Volkswagen Polo en daarom zou dat ook mijn eerste eigen auto worden. Ik vond hem zo fijn rijden dat dit nu de keuze is geworden. Ik ben er blij mee dat ik die keuze heb gemaakt, ik rijd er nu een paar weken in en ik ben erg gelukkig met deze auto. Anderen rijden met me mee en vinden het ook een fijne auto. Ik zal er in de omgeving snel meer zien denk ik als anderen hun rijbewijs hebben. Gezellig met zijn allen toeren!